Dit is mijn cv. Hier heb ik staan waar ik heb stage gelopen en waar ik werk.
Ik heb stagegelopen bij Loohuis en bij Reimink.

Reimink

Reimink is een restaurant maar je kunt er ook feesten geven. Ik heb daar stagegelopen toen ik in op het Carmel College Salland zat. Ik zat toen op vmbo 4 zat in het 3de jaar. Ik wist toen nog niet welke opleiding ik wou doen. Ik zat toen te denken tussen kok, Ict of management. Ik heb daar groente gesneden, schoongemaakt en gekookt. Ik vond het eigenlijk niet heel leuk dus toen wist ik dat ik geen kok wou worden.

Reimink

Loohuis

Loohuis is een bedrijf die dingen instaleerd zoals boilers en kranen. Ze Helpen bij verbouwingen en huizenbouw. Ik heb daar stagegelopen toen ik in op het Carmel College Salland zat. Ik zat toen op vmbo 4 zat in het 4de jaar. Ik wou eerst een Ict stage doen maar die waren er niet. Het was erg interesant maar ik vindt ict toch leuker dan instalatie techniek. Ik heb daar gemetseld, wc's vastgezet en nog veel meer. De personen waarmee ik meeliep waren heel gezellig dus ik heb een leuke stagegehad bij Loohuis.

Loohuis

Werk

Ik werk op de boerderij van mijn opa en oma. Mijn moeder werkt daar ook. Ik doe daar heel veel zoals metselen, varkens voeren en nog veel meer. Ik mag bija alles doen want mijn moeder vertrouwt mij. Dus ik doe veel verschillende dingen dus ik leer van alles wat. Als mijn moeder een keer niet op de boerderij kan werken neem ik het over want ik kan het ook alleen zonder begeleiding.